Oravská priehrada – tá pravá dovolenka pre všetkých milovníkov vody a vodných športov

Ak chcete zostať počas tohtoročnej dovolenky doma, na Slovensku, a pritom si chcete užiť veľa zábavy v spojení s vodou, ľuďmi, svojimi deťmi alebo priateľmi, určite sa vydajte na Oravskú priehradu. Toto doslova kúzelné miesto navštívi každoročne množstvo osôb, ktoré si chcú užiť relax aktívnym pohybom vo vode, ale aj rybárčením, pobytom v prírode…

Vodná nádrž Oravská priehrada je vybudovaná na sútoku Bielej a Čiernej Oravy. Jej rozhloha je necelých 35 km2 a priemerná hĺbka je 15 m. Na jej vybudovanie museli byť zaplavené obce Slanica, Osada Hámre, Ľavkov, Ústie, časť mesta Námestovo alebo Bobrov.

Ide o také krásne slovenské more, pri ktorom môžete vyberať z mnohých druhov ubytovania Oravská priehrada, z veľkej ponuky atrakcií aj zaujímavých miest v okolí.

Chcete ubytovanie s deťmi, domácim miláčikom či partiou priateľov?

Veľmi dobre je hodnotená Chata Motýľ Oravská priehrada. Ide o novostavbu v úplnom centre pri Oravskej priehrade. Ubytovanie tu môžete využiť celoročne v komfortne zariadenej chate s maximálnou kapacitou 9 osôb. Nechýba možnosť pripojenia sa k wi-fi, vítaní sú aj vaši domáci miláčikovia, k dispozícii je vám aj 2x kúpeľňa a 2x toaleta. Využiť môžete ku kúpeli aj kúpaciu kaďu alebo na posedenie terasu s grilom. Deti čaká ihrisko a trampolína s hračkami. Parkovať môžete priamo pri objekte.

Chatu nájdete v meste Trstená pri Oravskej priehrade. Čo sa týka chaty, môžete využiť aj kuchynský kút a pripraviť si vlastnú stravu. Obývačka ponúka jedálenský kút, gauč, televíziu a krb.

 Pokiaľ je vo vašom hľadáčiku ubytovanie na Slovensku, teda kdekoľvek, nie len na Oravskej priehrade, môžete sa poobzerať na Hauzi.sk. Iste si vyberiete, či už máte radi chaty, chalupy, apartmány, hotely, penzióny alebo čokoľvek iné. Môžete vyhľadávať aj podľa toho, čo chcete na dovolenke robiť, alebo s kým chcete ísť.

Exit mobile version