Aj deti môžu pohodlne inhalovať a predchádzať tak nádche a prechladnutiu

Veľa detí s príchodom jesene stône. Najčastejšie ich trápi bežné ochorenie, a to nádcha a kašeľ. Aj keď nie je vážne, nemôžu s ním do škôlky alebo iného kolektívu detí. Rodičia sú tak nútení zostať doma zo zamestnania, čo je pre mnohých problém. Deťom nie je dobre po zdravotnej stránke a rodičia zase nie sú v pohode kvôli absencii v práci. Pritom predísť chorobám a zmierniť tie chronické vám pomôže praktický inhalátor.

Inhalátor, s ktorým to vedia aj deti

Tiež si spomínate na chvíľky z detstva, ktoré máte spojené s domácou inhaláciou? Rodičia dali hriať v hrnci vodu, vsypali do nej soľ, a akonáhle sa varila, odstavili ju a my sme sa nad hrncom prikrytí uterákom naparovali. Bolo to veľmi účinné, ale také nepríjemné… Nie mnoho detí, a to ani vo väčšom veku, chcelo tento proces absolvovať. Dnes je možné inhalovať úplne inak. Napríklad s inhalátorom PHILIPS Innospire Go. Je tichý, rýchly, prenosný, chýbajú mu hadičky aj káble. Radosť s ním pracovať.

Aj údržba je jednoduchá. Po použití stačí hlavicu opláchnuť pod tečúcou vodou a nechať ju vyvariť alebo vložiť do sterilizátora. Na dokonalú prácu môžete použiť parný sterilizátor Philips Avent, do ktorého uložíte detské fľaštičky, cumlíky aj iné menšie predmety, aby boli dokonale čisté.

Prečo inhalovať?

Inhalácia je najúčinnejšia, najrýchlejšia, je skvelá pri nádche aj kašli a chronických chorobách. Udrží dýchacie cesty čisté a zabráni usadzovaniu vírusov a baktérií. Používať na inhaláciu môžete Vincentku, fyziologický roztok chloridu sodného aj lieky od lekára.

Rehabilitácia po inhalácii

Aby deti zriedené hlieny vykašľali, môžete vykonávať známe fúkanie slamkou do pohára s vodou, hopsať na fitlopte, fúkať do fúkacích fixiek, ale tiež použiť špeciálne pomôcky. Napr. Flow-ball, Shaker (O-PEP) alebo Threshold PEP pre väčšie deti.

Inhalácia vám pomôže zlepšiť zdravie vás aj detí.

Latest articles

Similar articles

Subscribe to our newsletter

Instagram